Általános szerződési feltételek

Érintett weboldalak és szolgáltatások

spect.hu és app.spect.hu

Szolgáltató adatai

A Spect szolgáltatást a(z) FuturIT Kft. (Székhely: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 59. földszint; Adószám: 27117996-2-08; Cégjegyzékszám: 08 09 031433; Képviseli: Takács Gábor ügyvezető; Kapcsolat: info @ futurit.hu) üzemelteti.

Tárhely szolgáltató adatai

A Spect szolgáltatás tárhelyét a(z) FuturIT Kft. (Székhely: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 59. földszint; Adószám: 27117996-2-08; Cégjegyzékszám: 08 09 031433; Képviseli: Takács Gábor ügyvezető; Kapcsolat: info @ futurit.hu) üzemelteti.

A regisztrációval és az alkalmazás használatával kijelented, hogy a jelen dokumentumot megismerted és minden pontjával egyetértesz. Amennyiben valamelyik ponttal nem értesz egyet, kérünk Téged, hogy ne használd az alkalmazást.

Hatályba lépés: 2022.10.14
Utolsó frissítés: 2023.09.08

Kapcsolat a szolgáltatóval

 1. E-mail: support @ spect.hu
 2. Telefonszám: + 36 30 013 5300 (kizárólag munkanapokon, 08:30 - 15:30 időtartamban)

Az alkalmazás használatának feltételei

 1. A szolgáltatást igénybe vevő (továbbiakban: Ügyfél, Megrendelő) kijelenti, hogy joga van eljárni a megadott cég nevében, valamint büntetőjogi felelősségének tudatában kijelenti, hogy valós adatokat használ az alkalmazással.
 2. Az alkalmazásba bárki regisztrálhat, az előfizetés nem kötelező, azonban előfizetés nélkül az alkalmazás bizonyos funkciói nem használhatóak.
 3. Az alkalmazás használata aktív előfizetéshez kötött.
 4. Az előfizetés díja havi nettó 5.900 Ft + ÁFA, mely díjtól Szolgáltató egyedi elbírálás alapján eltérhet és Megrendelővel egyedi megállapodást köthet.
 5. Az előfizetés ciklusa egy naptári hónap.
 6. Az előfizetéshez kötelező megadni a számlázási adatokat a regisztrációt követően.
 7. Ügyfél az alkalmazás használatával felhatalmazza Szolgáltatót a webáruháza (Shoprenter, UNAS) API használatára.

A folyamatos szolgáltatás feltételei

 1. A szolgáltatás megrendelése esetén a számlázási fordulónap minden hónapban a megrendelés napja.
 2. A fordulónap előtt minimum 8 nappal Szolgáltató számlát állít ki a következő tárgyhónapra vonatkozóan, minimum 8 napos fizetési határidővel.
 3. 1 napot meghaladó fizetési késedelem esetén Szolgáltató előzetes tájékoztatás nélkül jogosult a szolgáltatás megszűntetésére. Ez Ügyfél adatainak törlésével is járhat, melyek visszaállítására Szolgáltató nem kötelezhető. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal az ilyen jellegű adatvesztésért.

Rendelkezésre állás

 1. Szolgáltató mindent megtesz azért, hogy kihagyások nélkül üzemeljen a szolgáltatása, azonban az adatokat harmadik féltől emeljük át, így Szolgáltató az ezzel kapcsolatos rendelkezésre állási felelősségét teljeskörűen kizárja.
 2. Szolgáltató nem vállal felelősséget a harmadik fél szolgáltatásának minőségéért, valamint az onnan közölt adatok valóságáért.

Lemondási feltételek

 1. Ügyfél elfogadja és megérti, hogy az adott, megkezdett, kifizetett időszak árát Szolgáltató nem köteles visszafizetni, semmilyen esetben sem.
 2. Ügyfél bármikor lemondhatja előfizetését, bármikor kérheti adatai törlését a(z) support @ spect.hu e-mail címen.
 3. Előfizetés lemondása esetén Szolgáltató a már megkezdett, kifizetett időszak alatt köteles a szolgáltatást biztosítani.

Felelősség kizárása

 1. Szolgáltató minden felelősségét kizárja az adatok helyességéért, valamint a rendelkezésre állást illetően.
 2. Szolgáltató jogosult a jelen dokumentum egyoldalú módosítására.